Kapcsolat Regisztráció Bejelentkezés Tudástár Blog Szállítás és Garancia Rólunk
Kategóriák
Kiemelt ajánlat
Ügyfélszolgálat
info@csodaszertarszatocsbolt.hu

 

Egy álommal kezdődött:
Olyan „munkahely”, ill. vállalkozás, melyben mindkettőnk erősségeit egyesíthetjük. Házaspárként határoztuk el a XXI. századi szatócsbolt létrehozását, így igazi családi vállalkozásba fogtunk 2015. októberben.
Megfogalmazódott, hogy Csodaszertár lesz az üzlet neve, s megnyitottunk 2015. december 01-jén.

A Csodaszertár elnyerte az országosan meghirdetett "2017 év boltja verseny" két kategóriáját is: a Delikatesz szaküzlet, illetve - amire külön büszkék vagyunk - a NÉBIH különdíjat is.

Miért szatócsbolt?
Az üzlet koncepciójának középpontjában a régi szatócsboltokban kimérős árusítása is megvalósult – vegyesbolt árukészlettel.
Mindkettőnk szívéhez közel áll a fűszer- és gyógynövény világ. Törekedünk a csomagolásmentes árusításra. Emellett valódi kézműves termékeket, otthonszépítő- és ajándéktárgyakat, natúr kozmetikumokat árusítunk.

Számunkra fontos a vásárlókkal folytatott kommunikáció, együtt ötletelünk a vásárlások alkalmával.

Csodaszép ajándékcsomagokkal távoznak elégedett vásárlóink - visszatérésüket, hűségüket kedvezményekkel is megháláljuk.

Szatócsbolt jelleggel pici vendéglátás profilt is kialakítottunk. Kávézhatnak vagy évszakhoz illő italokat fogyaszthatnak a hozzánk betérő vásárlók, illetve a kifejezetten pihenni vágyó vendégeink egy könyvvel vagy laptoppal bekuckóznak a Csoda-teraszon. De baráti társaságok kedvencévé is vált a Csoda-udvar - zárt körű eseményekre is helyet biztosítunk, melyhez ellátást is adunk.
Rohanó világunkban egyre többen tízóraiznak, uzsonnáznak egy allergénmentes frissen sült péksütit és italt fogyasztva a macskaköves belső udvaron.

Hisszük, hogy kóstolás útján fogalmazódik meg a vásárlóban az igazi vásárlási szándék. Ezért több termékünk is folyamatos megízlelhető vásárlás előtt, ill. külső helyszínekre is kitelepül a Csodaszertár nívós kóstoltatásokkal.

Az üzlet Nyíregyháza belvárosában, a nyüzsgő főtértől 3 percnyi séta távolságra működött 2020. január 20-ig. Hangulata nyugalmas, otthonos volt. A belső udvarban volt található az üzletünk, mely megadta a hely báját, hiszen a zöld, virágos udvarról rá lehetett látni a forgalmas belvárosi életre, de a Csodaszertárban, ha meg nem is állt, de picit lelassult az idő.

Nyíregyházán, a Luther utca 6. szám belső udvarában 2020. január végén lezárult egy korszak,s indult egy új!
Webáruházként és külső helyszíni kitelepülésként működünk tovább.
Matolcsi Balázs, Matolcsi-Kovács Dorottya