Kapcsolat Regisztráció Bejelentkezés Tudástár Blog Szállítás és Garancia Rólunk
Kategóriák
Kiemelt ajánlat
Ügyfélszolgálat
info@csodaszertarszatocsbolt.hu

Új év, új esemény

2019 január 6.

Valami finom és hasznos készül csodaságokból!

Megszerettétek a kóstolást, de amiket még attól is jobban, azok a vásárlásokkal kapcsolatos beszélgetések, ajánlások, tippek, ötletek – az üzletben és a külső helyszíneken egyaránt. Kértétek, gondoljuk ezt tovább.
Megtettük.
Havonta egy alkalommal zártkörű program keretében közösen alkotunk majd illatos, ízletes és színes csodaságokat olyan alapanyagok felhasználásával, melyek polcainkon is megtalálhatók.

Az első, januári workshop tematikája – természetesen – az évkezdéshez, az esetleges fogadalmakhoz kapcsolódik.

Üzletvezetőként kamatoztatom az elmúlt három év tapasztalatait, vásárlóink igényeit figyelembe véve szervezek alkotó-programokat az idén.
Nem ígérek, és nem készítek örökélet elixírt és a workshop két órája alatt fiatalodni sem fogsz, de vidám hangulatban, praktikus tanácsokkal megspékelve, tapasztalatokat és élményeket megosztva készítjük majd a falatoznivalót. Mert enni kell és enni jó. Finomat enni pedig csak minőségi alapanyagokból lehet. Az este folyamán megismerkedünk pár régi-új hasznos praktikával is.

Amit elkészítesz, azt haza is viheted. Az este zárásakor pedig ajándékkal kedveskedek minden résztvevőnek.
Garantálom a finom ételeket, a jó hangulatot, a kellemes beszélgetést és az ajándékodat.

Amennyiben szeretnél saját és szeretteid egészségének megőrzéséhez hasznos információkat kapni, kellemesen és hasznosan eltölteni egy péntek estét, enni finom és egyszerűen elkészíthető ételeket, akkor nincs más dolgod, mint a részletekért figyeld a Csodaszertár Facebook bejegyzéseit, vagy érdeklődj személyesen az üzletben.
A 2019. január 18. (péntek) 17:00-tól kezdődő program zártkörű. A férőhelyek korlátozottak. Helyedet részvételi jegy megvásárlásával biztosíthatod. Jegyek kizárólag elővételben vásárolhatók a Csodaszertárban január 14-17 között nyitva tartási időben.

Szeretettel vár a Csodaszertár és M-K Dorka